Головна » 2018 » Листопад » 10 » Оздоровлення та відпочинок на термалах. Садиба "Турул"
12:44
Оздоровлення та відпочинок на термалах. Садиба "Турул"

    Садиба “Турул» нова, збудована у 2015 році. Тут до Ваших послуг запропоновано 5 затишних номерів.На першому поверсі садиби розташована простора вітальня з камінним залом та кухня загального користування облаштована усім необхідним приладдям. Крім того, на цьому ж поверсі розміщено номер для людей з обмеженою можливістю пересування. Такий рівень сервісу не є переважаючим для України, тому людям, які зіштовхнулись із наявністю згаданої проблеми, будуть приємно здивовані можливістю належним чином відпочити, не зважаючи на особливий стан. Відчувати себе зручно та затишно має право будь-яка людина, і обмежувати себе у радощах життя не варто. До послуг власне таких гостей обладнаний увесь номер, у якому комфортно не лише переміщуватись, але й користуватись усіма звичними для побуту речами. У санвузлі даного номеру теж все продумано для того, щоб людина сама без зайвої сторонньої допомоги могла б обслуговувати себе.

На другому поверсі садиби розташовано 2 номери. Розрахований кожний з них на 2-4 гостей.

А два номери наступного третього поверху, завдяки покращеному плануванню та більшому розміру можуть прийняти від 2 до 5 гостей.

Усі без виключення номери, вітальня-кухня оздоблені високоякісною екологічно-чистою дерев`яною вагонкою. Завдяки спеціальній глибокій обробці цієї вагонки лляною олією присутнє відчуття перебування у затишному старовинному дерев`яному будиночку. Крім того, таке відчуття посилюють і натуральні дерев`яні меблі у кожному номері, та великий камін, який довгими холодними вечорами неодмінно створить неповторну казкову атмосферу затишку та домашнього тепла. Для створення екологічної атмосфери в садибі «Турул» окрім дерев`яних меблів передбачено, що уся постіль, подушки та ковдри зроблені з гіпоалергенних матеріалів.

Усі номери обладнанні окремими санвузлами та душовими кабінами. Крім того, на першому поверсі розміщено інфрачервону сауну та невеличкий басейн. Уся територія садиби огороджена, наявні паркувальні місця (парковка безкоштовна). Для загальних послуг гостям у дворі пропонується також затишна альтанка, мангал та облаштовується дитячий майданчик.

Турботу про кожного гостя можна відчути практично у всьому, на стільки продуманим та гармонійним є інтер`єр закладу та запропоновані для загального користування додаткові можливості. Адже інакше не буде відчуття тепла та гостинності, а у садибі «Турул» лише так звикли приймати гостей. Тому, коли б ви не приїхали, Ви можете бути впевнені про Вас обов`язково подбають.

Контакти: Закарпатська обл., м. Берегово, вул.Корятовича, 2в

+38 068 664 81 70, +38 050 015 63 82


Берегово
  | Теги: отдых, Закарпаття, Оздоровлення та відпочинок на терма, Садиба Турул 
Всього коментарів: 0
avatar