Головна » 2019 » Серпень » 10 » Відпочинок в Карпатах, оренда котеджу в Карпатах подобово. Котедж «ОСЕЛЯ МАНДРІВНИКІВ»
12:18
Відпочинок в Карпатах, оренда котеджу в Карпатах подобово. Котедж «ОСЕЛЯ МАНДРІВНИКІВ»

Усадьбу построен в живописной горной ущелье Карпат на окраине села Тухля, что принадлежит к национальному парку «Святые Бескиды». Место природной силы, гармонии и покоя образуется благодаря слиянию двух Карпатских рек: Либохори и Сопротивления. «Обитель Путешественников» находится сразу за галечным пляжем. Вокруг возвышаются горные хребты живописных Карпат: Зелеминський и Головецкий. 

 Двоповерхову будівлю садиби створено за спеціальним проектом, що поєднав геометрію сили з принципом спокою. Так, на першому поверсі розташувалися: кухня, велика відкрита веранда, їдальня, камінний зал, бібліотека, кімната відпочинку та одна з п'яти спалень. На другому поверсі містяться дві двоярусні спальні по чотири місця, один чотиримісний і один двомісний номери. 

Зручності (душова кабіна та туалет) – на кожному поверсі. Інтер'єр «Оселі Мандрівників» поєднав простоту та розкіш, технологічні новинки й старовинний антураж. Усі меблі – в тому числі ліжка, шафи, світильники – створені чуйними руками відомого майстра: здебільшого з цільної деревини, гілок та коріння за авторською технологією у бойківському стилі. Згідно із вимогами фен-шую, тут вдало пов'язані: дерево й камінь, тканина й метал. Кожна деталь створена для комфорту та відпочинку в мальовничих Карпатах.

Оселя обладнана сучасними зручностями: гарячою водою, газом, пральнею, каміном, автономним опаленням. В лазні – окремій будівлі – є: сауна, душова кабіна, діжка з джерельною водою, кімната для релаксації. Дістатися до садиби дуже просто: автомашиною чи маршрутним таксі, потягом або електричкою.

Садиба знаходиться в 5 кілометрах від відомого гірсько-лижного курорту Славське. В «Оселі Мандрівників» можна відпочивати компанією, родиною з дітьми, парами й навіть наодинці. «Оселя Мандрівників» - вдале місце для відпочинку в Карпатах ,святкувань, проведення семінарів та тренінгів. Впродовж цілого року цим куточком спокою й сили можна користуватися для відновлення, оздоровлення та навчання. «Фішка» садиби в тому, що тут по-домашньному тепло й затишно. 

 Будинок першопочатково створювався з метою дати притулок і натхнення мандрівникам по життю: творчим та активним людям, небайдужим до психології, естетики, розвитку особистості. Отже, вам тут завжди раді . Взимку вам сподобається усамітнитися для відновлення, або відпочивати після катання на лижах Карпатськими гірськолижними схилами (до найближчих підйомників близько 8 км смт. Славське, 10 км с.Волосянка, Захар Беркут). 

Влітку в Карпатах приємно ходити в гори, купатися в річці, збирати ягоди, гриби та трави. Додатково (для охочих) можна організувати: екскурсію до перлин бойківської культури, одноденні походи довколишніми хребтами Карпат, екстремальні мандрівки; тренінги особистісного росту та відносин, семінари з йоги й тантри, розвиваючі заняття з дітьми, програми оздоровлення та корекції емоційного вигоряння.

Харчуватися можна або за домовленістю (для вас приготують страви відповідно до ваших вподобань); або в ресторанчику неподалік; або самостійно, використовуючи сучасне кухонне обладнання (газову плиту, електродуховку, пароварку), а також мангал.

Розрахункова година:

15:00

Ціни за котедж за добу:

Період Вартість
31.12-04.01 4750 грн
05.01-13.01 3000 грн
14.01-30.04
01.10-30.04
2500 грн
01.05-30.09 2000 грн
 

Влітку мінімальний термін проживання — 2 доби. 
Знижки на довготривале проживання. 
У високий сезон передоплата обов'язкова.

Контакти:

Львівська область 
Сколівський район 
с. Тухля 

Тел.: +38 (067) 672-59-05 
+38 (097) 597-86-05 

Як доїхати:

Громадським транспортом 
До ст. Тухля поїздом приміського сполучення Львів — Мукачеве, —  Лавочне або автобусом Львів — Сколе — Славське від залізничного вокзалу м. Львів. 
Автомобілем 
Трасою Київ — Львів — Чоп (М-06), за м. Сколе повернути на Славське. У с. Тухля повернути праворуч у вуличку між сільрадою та кафе "Тетяна".

GPS: 48.90924 23.47077


Микуличин
  | Теги: оренда котеджу в Карпатах подобово., відпочинок в Карпатах 
Всього коментарів: 0
avatar