Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Котеджі в Карпатах в оренду!
15:46
Котеджі в Карпатах в оренду!

Котедж в Карпатах - серед усього багатства української природи

Заспокійливі аромати смерекового лісу, величні пейзажі зелених Карпат в теплий сезон, і кристально чисте гірське повітря взимку. Тихе усамітнення в захоплюючій атмосфері української таємниці і чарівництва мольфарів або активні зимові розваги - кожен приїжджає в Карпати за своїми емоціями.

На Лялякіному хуторі Вас чекає чудовий відпочинок в будь-який час року! Шикарна садиба розташована на Івано-Франківщині, в колоритному селищі Микуличин, поруч з яким розташовані популярні курорти Буковель та Яремче.

 

Лялякін хутір - це селище закритого типу, що цілодобово охороняється. В оренду пропонуються два затишних та комфортабельних котеджі - №2 та №7. Господарі садиби запропонують Вам привітну атмосферу, високий сервіс, помірну вартість житла та гарний відпочинок. Котеджі у Лялякіному хуторі чудово підходять як для зимового, так і для літнього відпочинку. Влітку та восени гриби та ягоди можна збирати прямо на околиці хутора. 

 

 

Зняти будинок в Карпатах - означає забезпечити собі чудову відпустку серед мальовничої природи, але в той же час, з масою сучасних зручностей і високим сервісом. В оренду пропонуються два затишних і комфортабельних котеджі. Детальне планування кожного і фото кімнат Ви можете розглянути, натиснувши на фото. 

Котедж в Карпатах в оренду - це чудова ідея для відпочинку на протязі цілого року сім'єю або з компанією друзів. Всього 30 хвилин їзди Вас відділяє від лижного курорту Буковель.

 

Котедж 7

Розрахований для проживання 6-ти осіб.
Перший поверх - сауна, душ (відро-водоспад), с/в, кімната відпочинку з більярдним столом.
Другий поверх - спальня, кухня-вітальня, с/в.
Третій поверх - дві спальні, гардеробна. 

Щоб зняти будинок в Карпатах в оренду телефонуйте за номером, вказаним на сайті або пишіть на електронну пошту.  Вам будуть раді відповісти на всі питання і допомогти влаштувати незабутній відпочинок!

Телефон: +38(098) 077 37 73

e-mail: s0677717787@gmail.com  

www.l-hutir.com.ua

Місцезнаходження котеджів:

с. Микуличин

GPS координати:

48°22'46.9"N 24°39'02.7"E


Микуличин
  | Теги: аренда котеджу, відпочинок в Карпатах, Карпати, Микуличин, Яремче, котедж для відпочинку, котедж в Карпатах 
Всього коментарів: 0
avatar