Головна » 2017 » Жовтень » 18 » Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус.
18:28
Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус.

Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус. Долина - изображение 1

         Котедж Ортус. Відпочинок у Карпатах всього від 8О за добу. Максимальна кількість осіб 12- 15 чол. У котеджі 4 кімнати 3/4 місні з телевізорами, кухня, санвузли, САУНА на дровах, парковка для автомобілів, прокат велосипедів та рибальського реманенту, приготування смачних українських страв, пропонується також домашня консервація лісових та садових продуктів (мед, гриби мариновані і сушені, соки, варення, компоти та ін), домашній алкоголь (вино, настоянки, наливки, бальзам, паленка).

Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус. Долина - изображение 8

          У котеджі облаштовано дискотеку зі справжньою атрибутикою (дим, світло гучний звук), зал для спільного застілля з великим телевізором та супутниковими каналами.

Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус. Долина - изображение 2

Котедж обладнано безкоштовним широкосмуговим інтернетом 100 МБіт та WiFi. Також пропонуємо захоплюючу екскурсію горами на "Карпатському трамваї", поїздки на конях, вибір сувенірів, походи у ліс по гриби та ягоди, риболовля, велопрогулянки по навколишніх краєвидах. 

Відпочинок в Карпатах! Риболовля, туризм гриби вело- екскурсії. Ортус. Долина - изображение 3

Котедж "Ортус" розташований біля підніжжя гір Карпат, недалеко річка Свіча, гірськолижний витяг "Високий перевал", місто-курорт Моршин, заповідник "Скелі Довбуша".

Молодим гучним компаніям, а також для святкування корпоративів, днів народження та сімейного відпочинку буде якнайкраще підходити цей котедж.
Акція: - всім, хто знімає котедж більше 3-х діб - сауна безкоштовно. А також знижки!
www.ortus.if.ua

 


Долина
  | Теги: відпочинок, туризм, риболовля, Івано-Франківськая область, Долина, відпочинок в горах, ортус, відпочинок в Карпатах, гриби, велоекскурсії 
Всього коментарів: 0
avatar