Головна » 2017 » Жовтень » 18 » Здається котедж в Буковелі!
17:31
Здається котедж в Буковелі!

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 1

Котедж"Буковинський затишок" - комфортний триповерховий котедж в центрі Буковелю, для 6-8 чоловік. Зручне розташування відкриває широкі можливості для пасивного та активного відпочинку:на відстані 20 метрів - піцерія "Фелічіта", поруч ресторан "Козачок",заклад з їжою швидкого приготування, продуктовий магазин і т.д. 

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 2

    Прямо з тераси котеджу відкривається панорамний вигляд на найближчий витяг (200 м.),який дає можливість кататися на схилі навіть вночі.

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 4


    На першому поверсі котеджу розташована кухня з столовою і всім необхідним для приготування їжі власноруч. Гостьова з каміном та мяким куточком для комфортного відпочинку, телевізором з плоcким екраном. Санвузол (умивальник, унітаз).

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 3


На другому поверсі розташовані дві двохмістні кімнати з двохспальними ліжками,гардеробними шафами,ТВ та балконом,(один санвузол з умивальником,ванною з душем, туалетом) 

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 7


На третьому поверсі- ще одна спальна кімната з двома розсувними ліжками,та додатковим розкладним ліжком, комодом, ТВ з супутниковим телебаченням.

Здаємо котедж в Буковелі! Поляница - изображение 11


На цоколі - фінська сауна з купеллю та комфортною зоною для відпочинку(пральна машина,праска), мангал.

Тел.: +380503380898

 


Буковель
  | Теги: котедж в Карпатах, Поляница, Отдых в Карпатах, Ивано-Франковская область, відпочинок в Крпатах, Отдіх в горах, Здається котедж в Буковелі 
Всього коментарів: 0
avatar