Головна » 2019 » Січень » 17 » Котеджі в Карпатах в оренду!
16:29
Котеджі в Карпатах в оренду!

Коттедж в Карпатах - среди всего богатства украинской природы

Успокаивающие ароматы елового леса, величественные пейзажи зеленых Карпат в теплый сезон, и кристально чистый горный воздух зимой. Тихое уединение в увлекательной атмосфере украинского тайны и волшебства мольфаров или активные зимние развлечения - каждый приезжает в Карпаты за своими эмоциями.

На Лялякиному хуторе Вас ждет замечательный отдых в любое время года! Шикарная усадьба расположена на Ивано-Франковщине, в колоритном поселке Микуличин, рядом с которым расположены популярные курорты Буковель и Яремче.

 

Лялякін хутір - це селище закритого типу, що цілодобово охороняється. В оренду пропонуються два затишних та комфортабельних котеджі - №2 та №7. Господарі садиби запропонують Вам привітну атмосферу, високий сервіс, помірну вартість житла та гарний відпочинок. Котеджі у Лялякіному хуторі чудово підходять як для зимового, так і для літнього відпочинку. Влітку та восени гриби та ягоди можна збирати прямо на околиці хутора. 

 

 

Зняти будинок в Карпатах - означає забезпечити собі чудову відпустку серед мальовничої природи, але в той же час, з масою сучасних зручностей і високим сервісом. В оренду пропонуються два затишних і комфортабельних котеджі. Детальне планування кожного і фото кімнат Ви можете розглянути, натиснувши на фото. 

Котедж в Карпатах в оренду - це чудова ідея для відпочинку на протязі цілого року сім'єю або з компанією друзів. Всього 30 хвилин їзди Вас відділяє від лижного курорту Буковель.

 

Котедж 7

Розрахований для проживання 6-ти осіб.
Перший поверх - сауна, душ (відро-водоспад), с/в, кімната відпочинку з більярдним столом.
Другий поверх - спальня, кухня-вітальня, с/в.
Третій поверх - дві спальні, гардеробна. 

Щоб зняти будинок в Карпатах в оренду телефонуйте за номером, вказаним на сайті або пишіть на електронну пошту.  Вам будуть раді відповісти на всі питання і допомогти влаштувати незабутній відпочинок!

Телефон: +38(098) 077 37 73

e-mail: s0677717787@gmail.com  

www.l-hutir.com.ua

Місцезнаходження котеджів:

с. Микуличин

GPS координаты:

48 ° 22ь46.9 "N 24 ° 39ь02.7" E

Категорія: Івано-Франківська область |
Всього коментарів: 0
avatar